ARL ledes af Robert Graham, der kalder fagforeninger “parasitten, der dræber vores job.” En sådan anti-union retorik sandsynligvis vil hjælpe hans kampagne for at blive formand for Arizona GOP. De fleste mennesker, der gennemgår en finansiel stykket eller universitetsstuderende, fagforening der har lav indkomst niveau kan vælge dette. Denne betydelige nuværende fordel er tilsyneladende ikke nok for de gigantiske selskaber, milliardærer, og hemmelige super politiske aktion udvalg, der kanaliserer snesevis af millioner af dollars i en kampagne for at passere vildledende og uærlig Proposition 32, som effektivt ville ende evne til fagforeninger til at konkurrere på alle i valget arena. Når en person åbner en konto hos deres finansielle institution og slutter sig til deres webbank webside, de vil have mulighed for at få adgang til nogle typiske kontotransaktioner på webstedet. Dette gør det muligt for dem at spore lagernumre for individuelle varer på salgsstedet, hvilket igen gjorde det lettere for hovedkvarteret at opsummere salgs- og lagerdata i sin centraliserede it-afdeling.

Og mens fagforeninger også har været tvunget til at bruge en masse penge til at beskytte rettighederne for californiske arbejdstagere til at have en kollektiv stemme i Sacramento, er det de tunge udgifter kampagne for dem, der allerede har så udbredt indflydelse på vores valg, der mener, at ingen bør have lov til at stå i vejen for dem. Jeg ønskede også at gøre dette for at sende en tak til alle dem, der udgør netværket, og for deres hjælp med arbejdet i ILTUS studerende og personale på Ruskin. Flere dusin arbejdere og tilhængere, herunder 14 af de 17 ansatte planlagt til at arbejde om morgenen skift den dag, linet op uden for restauranten chanting, “Hey, hey, hvad siger du? De arbejdere, der er ansat i en af verdens dyreste byer og arbejder i flere restaurantkæder, herunder McDonald’s, Burger King, Wendy’s, Domino’s og Taco Bell, har organiseret sig med grupper som Fast Food Forward og mange andre organisationer for at kæmpe for beboelige lønninger og for retten til at organisere sig.

4.000.000 for en virksomhed med så mange som 2000 ansatte.

Lederen, der kaster personale, dollars eller træning i forbedringsaktiviteter i den finurlige tro, som noget af det er bundet til at holde, fortjener den finurlige service og kvalitet, han eller hun får. Tag et kig på deres produkter, som skal være af en kvalitet rækkevidde og fås til overkommelige priser. For så vidt angår årlige udgifter for en organisation med en fagforening tilstedeværelse, Gray anslår, at de samlede ekstra driftsomkostninger (over en union-fri virksomhed) spænder fra $ 900.000 for en virksomhed med 100 ansatte til mere end $ 4.000.000 for en virksomhed med så mange som 2000 ansatte. AFF er en højreekstremistisk politisk aktion udvalg bakkes primært op af olie og energi interesser er knyttet til den berygtede Koch brødre. De tager skridt til at give den rigtige løn og fordele til enkeltpersoner baseret på det arbejde, de gør. National Labor Relations Act of 1935 (også kendt som Wagner Act) garanterer fagforeninger retten til kollektive forhandlinger, retten til at strejke, og gør det ulovligt for enhver arbejdsgiver at nægte fagforeningsrettigheder til en medarbejder.

Medarbejdernes rettigheder og privilegier er præciseret af arbejdsretten. Men indtil videre, NLRB regel til mandat arbejdspladsen arbejdsret overholdelse plakater om unionization rettigheder forbliver frosset ved retskendelse. Forestil Dem en verden, hvor disse penge kunne være gået til vores skoler, eller sundhedspleje, eller skabe arbejdspladser, og du får en fornemmelse af, hvor vildt ødelagt vores politiske system er blevet, hjulpet af skammelige domstolsafgørelser, at store penge er lig med ytringsfrihed. “Vi bliver ikke betalt for det, vi gør. Tænk er klassificeret som de ting dit bryllup kan være på vej til at få separation og skilsmisse sammen med netop hvorfor din nuværende ægteskab er i vanskeligheder.