Hvad billede du og dine medarbejdere til at skildre til dine kundeemner og kunder? Her er en situation, der for nylig er sket for mig og forhåbentlig du vil snuppe nyttig lille virksomhed ideer, der vil gøre dig penge i stedet for at koste dig penge.
Januar er altid et godt tidspunkt at få fat i gode tilbud, så når jeg bemærket, at to kendte blinde virksomheder reklame 35% off deres blinds, besluttede jeg at give dem et opkald… og det var en interessant oplevelse.
Virksomhed A
Denne person dukkede op på tid, hvilket i sig selv er en stor bonus. Hun var klædt på en professionel måde og var meget effektiv på sin måde. Jeg vidste, hvad jeg ønskede og alt Mary skulle gøre var foranstaltning op og give citatet. Hun var meget hjælpsom og behagelig at beskæftige sig med. Jeg sagde til Mary at kalde mig i et par dage, da jeg havde også arrangeret for et andet selskab at citere. “Ingen problem”, sagde hun. “Jeg vil ringe dig derefter”.
Virksomhed B
Dette salg rep. var helt anderledes. Han dukker op 15 minutter tidligt, hvilket er meget usædvanligt. Jeg har ikke noget imod folk der ankommer et par minutter tidligere end den aftalte tid, men 15 minutter er en smule for tidligt. Han bør have rung første til at se, om det var okay. John var naturligvis en ryger fordi lugten viftede gennem min hoveddør, før han gik i. Der virkelig sætter mig. Ikke kun at han var ubarberet og klædt på en sjusket måde. John lignede han lige fået ud af sengen, fik klædt, havde en røg en
n
d dukkede op på mit hus.
Jeg skulle måske have været så hurtige til at dømme ham, men hans billede gav mig den opfattelse, at selskabet skal være meget uprofessionelt at have folk som dette repræsenterer dem.
John havde næppe gik gennem døren, når sin mobiltelefon ringede. I stedet for at slukke det, han svarede det og havde en samtale for et par minutter med en person fra sit firma. Jeg troede, det var uhøflig. Var det ikke vigtigere at fokusere sin opmærksomhed på denne potentielle salg? Han kunne have tjekket sin telefon, da han forlod.
John måle til blinds og givet et tilbud, som i forhold til Marys et var $600 billigere. Det viste sig, han ikke havde medtaget en af målingerne derfor begrunde hvorfor hans citat var så meget billigere.
Dog gider jeg ikke ringer ham for at finde ud af, om dette var grunden til hans pris var meget bedre end Mary’s. Jeg havde allerede besluttet, at hvis han er en slubbert derefter virksomheden han arbejder for sandsynligvis leverer sjuskede blinds.
Er ligegyldigt om det er sandt eller ej, fordi det er den opfattelse, jeg fik omkring virksomheden.
Hvad billede du og dine medarbejdere til at portrættere?
Image er meget vigtigt. Vi dømme folk på den måde, de ser og opføre sig. Gør du kjole korrekt for din rollen? Gør dine medarbejdere?
Er billedet du fremstille professionelle? Det indgyder tillid, tillid, pålidelighed?
Billedet er ikke bare om det fysiske aspekt af en person. Det miljø, du arbejder og bor siger også en masse om dig. Så betyder køretøjet du drive.
For eksempel giver en rodet miljø indtryk af kaos, slovakkerne og sjusk. Hvorved en ren og ryddelig område skildrer harmoni og kontrol.
Små Business Idéer – punkter til at overveje
Gør du og dine medarbejdere kjole korrekt?
Hvordan besvares telefonen?
Er dit miljø overskueligt eller gør det ligne en jordskælvszone?
Din skiltning
Din bil – er det rene på ydersiden og indersiden?
Dit hjem – er det rene og ryddelige?
Det sidste ord
Så gøre status i dag. Kig på dig selv først. Hvis du er en manager, virksomhedsejer eller projektlederen vurdere deres egen befolkning og miljøet og se, hvad der kan forbedres, derefter skride til handling.
Du får kun én chance for at gøre en stor første indtryk. Og det er at møde, der kan gøre forskellen mellem du vinder virksomheden eller at miste den.
For flere små business Se idéer vores hjemmeside: www.office-organiser.com.au